سبک زندگی

 

هنگام خرید از سوپرمارکت مراقب اینها باشید !!
افراد توجه داشته باشند که حتماً از نوع بسته‌بندی شده آن استفاده کرده و همچنین آن را از فروشگاه‌های معتبر خریداری کنند و...
 
 
 

یک متخصص شیمی مواد غذایی در دانشکده داروسازی زنجان، نسبت به مصرف شیر خام  به ویژه در فصول گرم سال هشدار داد و گفت: عامل بیماری‌زای استافیلوکوک که در شیر خام به خوبی رشد می‌کند با پاستوریزاسیون نیز از بین نمی‌رود.

 مهران محسنی افزود: ورود این عامل بیماری‌زا به بدن انسان موجب بروز عفونت غذایی و عوارض ناشی از عفونت می‌شود.
 
 
 
وی، کامپیلرباکتر را از دیگر ارگانیسم‌های بیماری‌زا عنوان کرد و یادآور شد: با توجه به این که این باکتری در جگر مرغ به وفور یافت می‌شود، افراد توجه داشته باشند که حتماً از نوع بسته‌بندی شده آن استفاده کرده و همچنین آن را از فروشگاه‌های معتبر خریداری کنند.
 
محسنی، تب ، سردرد و دردهای ماهیچه‌ای را از علائم بیماری ناشی از کامپیلرباکتر عنوان کرد و گفت: در صورت بروز این بیماری، فرد باید به طور کامل مداوا شود چرا که با عدم درمان کامل، عامل بیماری‌زا به مدت یک سال در بدن فرد باقی می‌ماند.
 
 
 
متخصص شیمی مواد غذایی در دانشکده داروسازی زنجان، نسبت به تهیه گوشت چرخ کرده و همچنین طبخ کامل آن نیز هشدار داد و افزود: باکتری بیماری‌زای یرسینیا در فرآورده‌های دامی یافت می‌شود و با باقی ماندن این باکتری در چرخ گوشت‌های قصابی با هر بار استفاده از چرخ گوشت، گوشت‌های چرخ‌کرده آلوده می‌شوند.
 
وی، ورود این باکتری را به بدن موجب تورم روده دانست و اظهار کرد: در بسیاری از مواقع نیز دل ‌پیچه‌های ناشی از ورود این باکتری به داخل روده‌ها با آپاندیسیت اشتباه گرفته می‌شود.
 
 
 
محسنی همچنین خطر استفاده از کنسروهای فاسد را عنوان کرد و گفت: عامل بیماری‌زای کلستیردیوم که منجر به بیماری بوتولیسم می‌شود، میکروارکانیسمی است که در قوطی‌های کنسرو تکثیر می‌شود.
 
وی سرعت عمل این عامل بیماری‌زا را در فلج و به خصوص فلج اندام‌های تنفسی موثر دانست و تأکید کرد: از مصرف کنسروهایی كه قوطی آنها برآمده خودداری و کنسروها را به مدت 20 دقیقه در آب بجوشانید.
 
این متخصص همچنین یادآور شد: در صورت اطمینان به فاسد بودن کنسروها، آنها را جوشانده سپس دور بریزید چرا که رها کردن کنسرو آلوده در سطل زباله و یا طبیعت، موجب انتقال باکتری کلستیردیوم می‌شود.
 
 
 
وی در ادامه، باکتری باسیلوسراوس را از دیگر عوامل بیماری‌زای موجود در گرد و غبار هوا عنوان کرد و افزود: با توجه به این که این باکتری در هوا وجود دارد باید توجه داشت که مواد غذایی بدون پوشش مناسب در معرض باد و هوای آزاد قرار نگیرد.
 
محسنی، اسهال و استفراغ را دو عارضه شایع ناشی از این باکتری دانست و خاطرنشان کرد: خورش‌ها، مستعدترین مواد غذایی در آلوده شدن با باکتری باسیلوسراوس هستند.
 
 

 

سه شنبه 12 مهر 1390برچسب:, :: 14:12 :: نويسنده : مریم

 
برای از بین بردن جای انگشتان از روی گاز، مایکروفر یا یخچال استیل، از شیشه‌شورها کمک بگیرید و به‌راحتی آن‌ها را تمیز کنید.
 
 
 

با توجه به نوع وسیله استیل از یکی از موارد زیر برای تمیز و براق نگه داشتن آن‌ها کمک بگیرید:
 
1- آب گرم
بله، خیلی وقت‌ها ظرف استیل تنها با استفاده از آب گرم پاک می‌شود. اگر ظرف چرب نباشد، کافیست آب گرم را روی آن بریزید و با یک دستمال نرم خشک کنید. در صورت تمایل برای تمیزتر و راحت‌تر شدن شستشو می‌توانید از یک ماده شوینده هم استفاده کنید.
 
بعضی مواقع مواد معدنی آب، روی ظرف‌های استیل لکه بر جا می‌گذارد، برای حفظ درخشش اولیه بهتر است آن‌ها را با یک حوله خشک، پاک کنید.
 
 
 
 
2- شوینده‌های ملایم
در مورد لکه‌های کباب‌پز یا سینک به جای سیم از شوینده‌های ملایم استفاده کنید.
در مورد غذای باقی مانده روی تابه یا قابلمه استیل یا سینک آشپزخانه و یا کباب‌پز از پودرهای ملایم شوینده استفاده کنید. مواد شوینده همراه با آب گرم و پارچه یا برس نرم برای این کار مناسبند.
سیم یا سایر برس‌ها سطح استیل را خش می‌کنند.
 
 
 
 
3- سرکه
یکی از بهترین پاک‌کننده‌ها برای ظروف استیل آشپزخانه، سرکه است. کافیست مقداری سرکه سفید را به صورت اسپری روی وسیله مورد نظر بپاشید و با پارچه نرم آن را پاک کنید. اسید استیک موجود در سرکه به تمیز شدن ظرف‌های استیل کمک می‌کند. بعضی افراد از آب لیمو برای این کار استفاده می‌کنند که تاثیری مشابه دارد. کافیست این مواد را روی ظرف ریخته روی آن دستمال نرم بکشید.
 
 
 
 
4- استفاده از شیشه‌شور
برای حفظ درخشندگی ظرف‌های استیل از شیشه پاک‌کن استفاده کنید.
برای از بین بردن جای انگشتان از روی گاز، مایکروفر یا یخچال استیل، از شیشه‌شورها کمک بگیرید و به‌راحتی آن‌ها را تمیز کنید.
 
استفاده از خمیر کربنات سدیم همراه با یک پارچه نرم و شستشو با آب گرم هم جا انگشتان را از بین می‌برد.
 
 
 
 
5- الکل یا سایر حلال‌های شیمیایی
در اثر استفاده از روغن و به خصوص سرخ کردن، به مرور مواد چسبناکی روی هود یا بالای گاز ایجاد می‌شود. برای تمیز کردن آن‌ها کافیست کمی الکل را روی پارچه نرم بریزید و تا از بین رفتن آن‌ها، روی سطح مورد نظر بمالید.
 
از الکل می‌توانید برای تمیز کردن سطح کتری و سایر ظرف‌های چرب شده هم استفاده کنید. کافیست بعد از مالیدن دستمال الکلی، آن‌ها را با آب گرم بشویید، خشک کنید و متوجه برق افتادن آن‌ها شوید.
 

جمعه 1 مهر 1390برچسب:, :: 12:24 :: نويسنده : مریم

صفحه قبل 1 صفحه بعد

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
موضوعات
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دکوراسیون و آدرس kadbano.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 30
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 30
بازدید ماه : 88
بازدید کل : 214624
تعداد مطالب : 113
تعداد نظرات : 14
تعداد آنلاین : 1

Alternative content